Pasta carbonara med tofu og fersk persille
Vegetar

Pasta carbonara med tofu og fersk persille

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Pasta
150–200 g
(Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gul løk
½ stk
Tofu
1 pakke
(Soya)
Tobladssalat
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Bladpersille
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
941 kcal
Fett:
47 g
Karbohydrater:
80 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du en sitron liggende? Skrubb den godt, og finriv litt av skallet (kun det gule) over retten for deilig syre.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Pisk sammen eggeplommene, crème fraîchen og Grande Premium-osten i en skål. Skrell og kutt løken i terninger. Tørk over tofuen med tørkepapir, og kutt den i mindre terninger.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank, og ha den over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek tofubitene i 1–2 minutter, til de er sprø. Krydre tofuen med salt og pepper. Vend inn egg- og crème fraîchesausen og løken. Smak til med salt og pepper. Sausen må ikke koke, da sprekker eggene.
 Skyll og tørk tobladssalaten. Ha den over i en salatbolle, og topp med litt balsamicovinaigrette. Server salaten til retten.
 Skyll, tørk og finhakk persillen. Strø persillen over pastaen før servering.
God middag!