Ostegratinerte kjøtt- og grønnsaksboller i tomatsaus med pasta og grønn salat

Ostegratinerte kjøtt- og grønnsaksboller i tomatsaus

med pasta og grønn salat
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
Liste
Liste
Bilder
Kjøttboller med grønnsaker
340 g
Tomatsaus
2 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Vann
1 dl
Casarecce
200 g
(Hvete)
Strimlet kålsalat
150 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1060 kcal
Fett:
49 g
Karbohydrater:
107 g
Protein:
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Ha kjøttbollene i en ildfast form, og vend inn tomatsausen og 1 dl vann. Dryss over den revne osten, og stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter.   
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Ha kålsalaten i en salatbolle. Server balsamicovinaigretten til retten.   
God middag!