Ostegratinerte kjøtt- og grønnsaksboller i tomatsaus
med pasta og grønn salatNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
Kjøttboller med grønnsaker
340 g
Tomatsaus
2 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Vann
1 dl
Casarecce
200 g
Strimlet kålsalat
150 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1060 kcal
- Fett:
- 49 g
- Karbohydrater:
- 107 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Ha kjøttbollene i en ildfast form, og vend inn tomatsausen og 1 dl vann. Dryss over den revne osten, og stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha kålsalaten i en salatbolle. Server balsamicovinaigretten til retten.
God middag!