15-20
Thaisuppe med lyrfilet, gulrot, pak choy og nystekt brød
Her får du en ferdig laget aromatisk thaisuppe med delikat hvit fisk og friske grønnsaker. Dypp det varme brødet i suppen.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- hvete,
- rug,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- salt
Thaisuppe
Thaisuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g
Pak choy
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Lyrfilet (Fisk)
325 g
Rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 614 kcal
- Fett 24 g
- Karbohydrater 60 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Thaisuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring.
- Thaisuppe, fortsettelse: Skyll pak choyen, og skrell gulrøttene. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 3–4 minutter.
- Rustikke multibrød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
- God middag!