Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- pastavann
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte cherrytomater
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Moste tomater
350 ml
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Basilikum og oregano
1 pakke
Linguine og spinat
Pasta (Hvete)
200 g
Spinat
50 g
Pastavann
½ dl
Sprø kikerter
Kikerter
1 pakke
Kryddermiks med hvitløk og persille (Sulfitt)
1 pakke
Topping
Fetaost (Melk, Laktose)
100 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 819 kcal
- Fett 32 g
- Karbohydrater 99 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du å spare litt tid? Varm kikertene i formen med tomatene i ovnen.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp 2 liter vann i en kjele.
- Ovnsbakte cherrytomater: Skrell sjalottløken, og kutt den i tynne skiver. Skyll cherrytomatene, og ha dem i en ildfast form sammen med løken. Bland inn balsamicovinaigretten, moste tomater, grønnsaksbuljong, litt salt, pepper og basilikum- og oreganokrydderet. Stek tomatene nederst i ovnen i omtrent 15 minutter. Knus tomatene lett når de er ferdig stekte, og bland godt.
- Linguine og spinat: Kok pastaen som anvist på pakken, i kjelen fra punkt 1.
- Sprø kikerter: Ha kikertene i en sil, og skyll dem i kaldt vann. Fordel kikertene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og kryddermiksen. Stek kikertene i ovnen, over tomatene, i omtrent 15 minutter.
- Linguine og spinat, fortsettelse: Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på ½ dl av pastavannet. Bland pastaen og pastavannet med tomatene og spinaten.
- Topping: Topp med kikertene, og smuldre over fetaosten.