Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og ris
15-20
Vegetar

Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og ris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Ris

basmatiris
Basmatiris
135 g

Indisk vegetargryte

gulrot
Gulrot
1 stk
gul løk
Gul løk
½ stk
indisk vegetargryte
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g

Tomatraita

tomat
Tomat
1 stk
koriander
Koriander
½ bunt
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g

Topping

koriander
Koriander
½ bunt
cashewnøtter
Cashewnøtter (Cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 766 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 97 g
  • Protein 23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også rive gulroten og løken på et rivjern.

  1. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  2. Indisk vegetargryte: Skrell og kutt gulroten og løken i små terninger (se tips). Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulroten og løken i omtrent 2 minutter, og ha over den indiske vegetargryten. Kok opp på middels varme under omrøring. Skru ned varmen og la gryten småkoke i 8–10 minutter. 
  3. Tomatraita: Skyll tomaten og korianderen. Kutt tomaten i små terninger og grovhakk halvparten av korianderen. Bland tomaten, yoghurten og den hakkede korianderen i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper. 
  4. Topping: Topp retten med resten av korianderen og cashewnøttene.