Thaisuppe med lyrfilet, gulrot, pak choy og nystekt brød
10-15

Thaisuppe med lyrfilet, gulrot, pak choy og nystekt brød

Her får du en ferdig laget aromatisk thaisuppe med delikat hvit fisk og friske grønnsaker. Dypp det varme brødet i suppen.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt

Thaisuppe

thaisuppe
Thaisuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g
pak choy
Pak choy
1 stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
lyrfilet
Lyrfilet (Fisk)
325 g

Rustikke multibrød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 614 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 60 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne suppen med litt koriander eller frisk hakket rød chili for ekstra smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Thaisuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring. 
  3. Thaisuppe, fortsettelse: Skyll pak choyen, og skrell gulrøttene. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 3–4 minutter. 
  4. Rustikke multibrød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
  5. God middag!