Tempurasei med pannestekte grønnsaker, eggenudler og sweet chili-saus

Tempurasei med pannestekte grønnsaker, eggenudler og sweet chili-saus

4.13 (759)
Under 30 min
6 Ingredienser
Gyllen, tempurapanert sei med krønsjy grønnsaker er en fiskerett som nok vil falle i smak hos barna. Den søte chilisausen er det perfekte tilbehøret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Gul paprika
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 599 kcal
  • Fett: 9 g
  • Karbohydrater: 98 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland de ferdigkokte nudlene inn i de stekte grønnsakene. Rør sammen to egg, og ha dem over nudlene og grønnsakene. Stek til eggene har stivnet, og smak til med soyasaus.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til nudlene.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
 Skrell og kutt gulrøttene i to på langs, og så i skiver på skrå. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og finhakk hvitløken.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i pannen i 6–8 minutter under omrøring. Smak til med salt og pepper.
 Server sweet chili-sausen til retten. 
God middag!