Laktosefri
Laksewok med soya- og ingefærsaus, brokkoli, lime og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
Fullkornsris
125 g
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Brokkoli
1 stk
Kvernet laksefilet
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Olje
½ ts
Koriander
1 bunt
Sesamfrø
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 624 kcal
- Fett:
- 22 g
- Karbohydrater:
- 62 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finriv skall fra limen over woken for et lite sitrusting. Du kan også ha i litt fersk chili eller chilisaus for litt hete.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del limen i to. Skrell og kutt rødløken og gulroten i skiver. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og del brokkolistilken i strimler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek laksedeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del laksedeigen i mindre biter, og tilsett grønnsakene. Stek videre i omtrent 4 minutter under omrøring. Ha i soya- og ingefærsausen, og gi woken et raskt oppkok. Smak til med saften fra limen og salt (se tips).
Skyll, rist og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen og sesamfrøene ved servering.
God middag!