Laksewok med soya- og ingefærsaus, brokkoli, lime og fullkornsris
Laktosefri

Laksewok med soya- og ingefærsaus, brokkoli, lime og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Fullkornsris
125 g
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Brokkoli
1 stk
Kvernet laksefilet
300 g
(Fisk)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Olje
½ ts
Koriander
1 bunt
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
624 kcal
Fett:
22 g
Karbohydrater:
62 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Finriv skall fra limen over woken for et lite sitrusting. Du kan også ha i litt fersk chili eller chilisaus for litt hete.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Del limen i to. Skrell og kutt rødløken og gulroten i skiver. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og del brokkolistilken i strimler. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek laksedeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del laksedeigen i mindre biter, og tilsett grønnsakene. Stek videre i omtrent 4 minutter under omrøring. Ha i soya- og ingefærsausen, og gi woken et raskt oppkok. Smak til med saften fra limen og salt (se tips). 
 Skyll, rist og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen og sesamfrøene ved servering.
God middag!