Laktosefri
Revet kyllingtaco
med strimlet kål, rødløk og meksikansk maissalat4.19 (93)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- pepper
- salt
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Hvetetortillaer
4 stk
Tomat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Aioli
½ pakke
Røkt chilimix
½ pakke
Lime
½ stk
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Koriander
½ bunt
Strimlet kålsalat
100 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 754 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 67 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv gjerne litt av skallet fra limen i maissalaten, men husk å skylle limen godt først.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha kyllingen og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kyllingen midt i ovnen i 15 minutter. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie.
Ta kyllingen ut av ovnen, og riv kyllingen fra hverandre med to gafler. Stek kyllingen videre uten folie i 10 minutter, og varm tortillalefsene
i ovnen med kyllingen.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Sil laken av maisen. Ha maisen og tomaten i en bolle. Vend inn aiolien, og smak til med den røkte chilimixen, salt, pepper og saften fra halve limen (se tips).
Skrell og kutt rødløken i strimler, og ha den i en skål. Press saften fra resten av limen over løken og vend det sammen. Skyll og grovhakk korianderen. Server kålsalaten, korianderen og rødløken til retten.
God middag!