Kremet pasta med tofu, persille og frisk salat
Vegetar

Kremet pasta

med tofu, persille og frisk salat
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Linguine
150–200 g
(Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gul løk
½ stk
Tofu
1 pakke
(Soya)
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Bladpersille
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
949 kcal
Fett:
47 g
Karbohydrater:
82 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ser at eggeblandingen begynner å klumpe seg, kan du redde den ved å skru av varmen og røre inn litt av pastavannet. Pastavannet inneholder mye stivelse som vil binde sausen sammen.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Knekk eggene, og skill plommene fra hvitene. Pisk sammen eggeplommene, crème fraîchen og Grande Premium-osten i en skål. Skrell og finhakk løken. Tørk over tofuen med tørkepapir, og kutt den i mindre terninger.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank, og ha den over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek tofubitene i 3–4 minutter, til de er sprø. Vend inn egg- og crème fraîchesausen og løken. Smak til med salt og pepper. Sausen må ikke koke, da sprekker eggene (se tips).
 Skyll og tørk tobladssalaten. Skyll og kutt tomaten i båter. Ha det over i en salatbolle, og topp med litt balsamicovinaigrette.
 Skyll, tørk og finhakk persillen. Strø persillen over pastaen før servering.
God middag!