Kremet pasta med tofu, persille og frisk salat
20-30
Vegetar

Kremet pasta med tofu, persille og frisk salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
150–200 g

Kremet pasta med tofu

egg
Egg (Egg)
2 stk
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
gul løk
Gul løk
½ stk
tofu
Tofu (Soya)
1 pakke

Salat

tobladssalat
Tobladssalat
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke

Topping

bladpersille
Bladpersille
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 944 kcal
  • Fett 47 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Kremet pasta med tofu: Pisk sammen eggeplommene, crème fraîchen og Grande Premium-osten i en skål. Skrell og kutt løken i terninger. Tørk over tofuen med tørkepapir, og kutt den i mindre terninger.
  3. Kremet pasta med tofu, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank, og ha den over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek tofubitene i 3–4 minutter, til de er sprø. Vend inn egg- og crème fraîchesausen og løken. Smak til med salt og pepper. Sausen må ikke koke, da sprekker eggene.
  4. Salat: Skyll og tørk tobladssalaten. Ha den over i en salatbolle, og topp med litt balsamicovinaigrette. Server salaten til retten.
  5. Topping: Skyll, tørk og finhakk persillen. Strø persillen over pastaen før servering.
  6. God middag!