Kremet pasta med tofu, persille og frisk salat
Vegetar

Kremet pasta med tofu, persille og frisk salat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Pasta
150–200 g
(Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gul løk
½ stk
Tofu
1 pakke
(Soya)
Tobladssalat
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Bladpersille
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 944 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 81 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Pisk sammen eggeplommene, crème fraîchen og Grande Premium-osten i en skål. Skrell og kutt løken i terninger. Tørk over tofuen med tørkepapir, og kutt den i mindre terninger.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank, og ha den over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek tofubitene i 3–4 minutter, til de er sprø. Vend inn egg- og crème fraîchesausen og løken. Smak til med salt og pepper. Sausen må ikke koke, da sprekker eggene.
 Skyll og tørk tobladssalaten. Ha den over i en salatbolle, og topp med litt balsamicovinaigrette. Server salaten til retten.
 Skyll, tørk og finhakk persillen. Strø persillen over pastaen før servering.
God middag! 
God middag!