Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Linguine
Pasta (Hvete)
150–200 g
Kremet pasta med tofu
Egg (Egg)
2 stk
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Gul løk
½ stk
Tofu (Soya)
1 pakke
Salat
Tobladssalat
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Topping
Bladpersille
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 944 kcal
- Fett 47 g
- Karbohydrater 81 g
- Protein 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Kremet pasta med tofu: Pisk sammen eggeplommene, crème fraîchen og Grande Premium-osten i en skål. Skrell og kutt løken i terninger. Tørk over tofuen med tørkepapir, og kutt den i mindre terninger.
- Kremet pasta med tofu, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank, og ha den over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek tofubitene i 3–4 minutter, til de er sprø. Vend inn egg- og crème fraîchesausen og løken. Smak til med salt og pepper. Sausen må ikke koke, da sprekker eggene.
- Salat: Skyll og tørk tobladssalaten. Ha den over i en salatbolle, og topp med litt balsamicovinaigrette. Server salaten til retten.
- Topping: Skyll, tørk og finhakk persillen. Strø persillen over pastaen før servering.
- God middag!