Vegetar
Søtpotetsuppe
med kokt egg, pak choy og rustikke multibrød4 (104)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Søtpotet- og gulrotsuppe
700 g
Egg
2 stk
Vann
1 l
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 521 kcal
- Fett:
- 15 g
- Karbohydrater:
- 76 g
- Protein:
- 20 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke brødene i en brødrister hvis du har det. Da trenger du ikke å sette på ovnen.
Sett stekeovnen på 230 grader på over- og undervarme (se tips). Kok opp omtrent 1 liter vann i en kjele til eggene.
Skrell og kutt gulrøttene i tynne strimler. Skyll og kutt pak choyen i strimler. Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring. Ha gulrøttene og pak choyen i suppen, og la grønnsakene trekke i suppen i 3–4 minutter
Kok eggene i vannet fra punkt 1 i 7–8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og del dem i to.
Stek brødene som anvist på pakken.
God middag!