Laktosefri
Wrap med panert torsk, sprø grønnsaker og curry- og mangodressing
4.03 (147)
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
 - Sennep·
 - Fisk·
 - Hvete
 
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
 - bakepapir (kan sløyfes)
 - eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
 - olje
 
Panert torsk
360 g
Råkostmiks
300 g
Tobladssalat
50 g
Tortillalefser
2–4 stk
Curry- og mangodressing
½-1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 824 kcal
 - Fett:
 - 38 g
 - Karbohydrater:
 - 90 g
 - Protein:
 - 30 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil, kan du steke råkostmiksen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek råkostmiksen i omtrent 2 minutter, til den har falt litt sammen. Smak til med salt og pepper.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
 Ha råkostmiksen og salaten i hver sin skål. Bland litt olje og eddik med råkostmiksen.
 Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Fyll tortillalefsene med fisken, grønnsakene og curry- og mangodressingen. 
God middag!
