30-40
Laktosefri
Glutenfri
Meksikanske street food-tacos med pulled pork
Kombinasjonen saftig langtidskokt kjøtt på varme maistortillaer med friske grønnsaker og chilimajones er helt uslåelig.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep
Basisvarer
- salt
- pepper
- aluminiumsfolie
- olje
Topping
Kjerneblanding
1 pakke
Mexican BBQ (Sulfitt)
1 pakke
Koriander
1 bunt
Pulled pork og maistortillaer
Pulled jalapeño pork
300 g
Maistortillaer
10 stk
Tilbehør
Lime
1 stk
Rød chili
1 stk
Reddiker
1 bunt
Rødløk
½ stk
Mango
1 stk
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 836 kcal
- Fett 43 g
- Karbohydrater 73 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering. Da sparer du litt tid.
- Topping: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjerneblandingen og det meksikanske grillkrydderet i 1–2 minutter. Ha kjerneblandingen over på en tallerken. Skyll og grovhakk korianderen. Ha den avkjølte kjerneblandingen i en serveringsskål, og bland inn korianderen.
- Pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele, og varm det opp på middels varme i 5–10 minutter, til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med salt og pepper.
- Maistortillaer: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek tortillaene i 1–2 minutter på hver side. Pakk de stekte tortillaene inn i aluminiumsfolie slik at de holder seg varme frem til servering.
- Tilbehør: Kutt limen i båter. Skyll og kutt chilien og reddikene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og del mangoen i små terninger. Fordel tilbehøret på et serveringsfat, og ha chilimajonesen i en serveringsskål.
- God middag!