Ostegratinerte kjøttboller i tomatsaus med linguine og grønn salat

Ostegratinerte kjøttboller i tomatsaus med linguine og grønn salat

3.94 (118)
Under 20 min
5 Ingredienser
Kos deg med linguine og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • olje
  • olivenolje
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Tomatsausbase
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pasta
200 g
(Hvete)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 898 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
Smør en ildfast form med litt olje. Ha kjøttbollene i formen, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og drypp over litt olivenolje.
God middag!