Ostegratinerte kjøttboller i tomatsaus med linguine og grønn salat
3.94 (118)
Under 20 min
5 Ingredienser
Kos deg med linguine og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.
Kos deg med linguine og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- olje
- olivenolje
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Tomatsausbase
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Pasta
200 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 898 kcal
- Fett: 36 g
- Karbohydrater: 95 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
Smør en ildfast form med litt olje. Ha kjøttbollene i formen, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og drypp over litt olivenolje.
God middag!