Laktosefri
Linguine med kyllingfilet og tomat
hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano4.18 (931)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
 - Hvete·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
 - olivenolje
 - olje
 - pepper
 - salt
 - smør
 
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Tomater
2 stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Linguine
200 g
Smør
1 ss
Grana Padano
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 882 kcal
 - Fett:
 - 43 g
 - Karbohydrater:
 - 77 g
 - Protein:
 - 46 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
La kyllingen hvile i 5 minutter før den skjæres i skiver.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
 Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien og hvitløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien i ovnen i 10–15 minutter. 
 Skyll og kutt tomatene i grove biter. Ha kyllingen, kraften fra pakken og tomatene i en stor ildfast form. Tilsett balsamicovinaigretten, og stek kyllingen og tomatene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. 
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn 1 ss smør.
 Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med osten og litt olivenolje, og server sjyen fra formen til retten.
God middag!
