Linguine med kyllingfilet og tomat, hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano
20-30
Laktosefri

Linguine med kyllingfilet og tomat, hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje

Hvitløksbakt brokkoli

brokkoli
Brokkoli
½–1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk

Kyllingfilet og tomat

tomater
Tomater
2 stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Soyasaus (Soya)
2 ss

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
1 ss

Til servering

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 862 kcal
  • Fett 36 g
  • Karbohydrater 79 g
  • Protein 55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
  2. Hvitløksbakt brokkoli: Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien og hvitløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien i ovnen i 15–20 minutter. 
  3. Kyllingfilet og tomat: Skyll og kutt tomatene i grove biter. Ha kyllingen, kraften fra pakken og tomatene i en stor ildfast form. Tilsett balsamicovinaigretten og 2 ss soyasaus. Stek kyllingen og tomatene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. La kyllingen hvile i omtrent 5 minutter på et skjærebrett, og skjær den i skiver. 
  4. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn 1 ss smør.
  5. Til serveringFinriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med osten og litt olivenolje, og server sjyen fra formen til retten.