Paprikakremet kyllingpasta
med spinatNy oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Kremet pasta med saftig kylling og søt paprika. En nydelig hverdagsmiddag for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Linguine
200 g
Rød paprika
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Spinat
50 g
Hønsebuljong
1 pakke
Kokestabil matfløte
1 pakke
Røkt chilimix
1 pakke
Vann
½ dl
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Rød paprika
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 791 kcal
- Fett:
- 30 g
- Karbohydrater:
- 83 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og rens paprikaen. Kutt halve paprikaen i grove biter, og den andre halvdelen i små terninger. Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en middels stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek den grovkuttede paprikaen, løken og hvitløken i omtrent 5 minutter, til grønnsakene er litt møre. Ha i buljongen, matfløten, ¼ av pakken med chilimiksen og ½ dl vann. Kok paprikasausen i 5 minutter, og kjør den jevn med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og mer av chilimiksen.
Skjær kyllingen i mindre biter. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 5–6 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Smak til med salt og pepper. Ha i spinaten og resten av paprikaen når det gjenstår 2 minutter av steketiden. Smak til med salt og pepper.
Bland pastaen med paprikasausen, kyllingen, paprikaen og spinaten før servering.
God middag!