Kyllingwok med sataysaus, grønnkål og svart ris
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Kyllingwok med sataysaus, grønnkål og svart ris

4.09 (320)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Svart ris
125 g
Hakkede peanøtter
½ pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Kokoskrem
½ pakke
Chiliflak
½ pakke
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Gulrot
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Strimlet grønnkål
100 g
Vann
½ dl
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 579 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 56 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist sesamfrøene lett gylne i en middels varm og tørr stekepanne, for mer smak.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha ½ dl vann, peanøttene, kokoskremen, chiliflakene og soyasausen i et litermål. Kjør det sammen med en stavmikser.
Skrell og kutt gulrøttene og rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok kyllingen i 2–3 minutter. Tilsett gulrøttene og rødløken, og wok videre i 3–4 minutter, under omrøring. Tilsett så grønnkålen, og krydre med litt salt og pepper. Hell på sataysausen, og kok opp.    
Topp retten med sesamfrøene. 
300 g Ris: 100 g Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!