Dampet pinnekjøtt med vossakorv
hjemmelaget rotmos og mandelpoteter med persilleIngredienser
- Laktose·
- Melk
- Pepper
- salt
- smør
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 2455 kcal
- Fett:
- 198 g
- Karbohydrater:
- 36 g
- Protein:
- 133 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Damp pinnekjøttet i en krydret juleøl. Bruk mandelpotetene som rist; legg potetene i bunnen av pinnekjøttkjelen, dekk dem med vann, og legg pinnekjøttet lagvis oppå. Sett på grillfunksjonen på ovnen, og grill kjøttet i 2–3 minutter, for en sprøere overflate. Smak til rotmosen med finrevet muskatnøtt.