Roede
Laktosefri
Fiskekakesandwich i fullkornspita
med spinat og curry- og mangodressing4.19 (69)
Under 20 min
7 Ingredienser
En fantastisk måte å spise fiskekaker på. På pitabrød sammen med sprø salat og syrlig eple, med en nydelig dressing til.
En fantastisk måte å spise fiskekaker på. På pitabrød sammen med sprø salat og syrlig eple, med en nydelig dressing til.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
Fiskekaker
360 g
Olje
1 ss
Spinat
100 g
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Grønt eple
1 stk
Olivenolje
½ ss
Fullkornspita
2–4 stk
Curry- og mangodressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 737 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 80 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm fiskekakene i stekeovnen for å spare oppvask! Legg fiskekakene i en ildfast form med litt vann, og dekk formen med aluminiumsfolie. Varm dem i ovnen i omtrent 10 minutter.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme (se tips).
Skyll spinaten, tomaten, agurken og eplet. Kutt tomaten i skiver, agurken i lange tynne bånd med en skreller og eplet i terninger. Ha det hele i en salatbolle, og vend inn ½ ss olivenolje.
Tilbered pitaene som anvist på pakken. Del brødene i to på langs ved servering.
Server curry- og mangodressingen til retten.
150 g Salat: 160 g Pitabrød: 1 stk Currydressing: 1 ts Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!