Fiskekakesandwich i fullkornspita med spinat og curry- og mangodressing
Roede
Laktosefri

Fiskekakesandwich i fullkornspita

med spinat og curry- og mangodressing
4.19 (69)
Under 20 min
7 Ingredienser
En fantastisk måte å spise fiskekaker på. På pitabrød sammen med sprø salat og syrlig eple, med en nydelig dressing til.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Olje
1 ss
Spinat
100 g
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Grønt eple
1 stk
Olivenolje
½ ss
Fullkornspita
2–4 stk
(Hvete, Rug)
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
737 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
80 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm fiskekakene i stekeovnen for å spare oppvask! Legg fiskekakene i en ildfast form med litt vann, og dekk formen med aluminiumsfolie. Varm dem i ovnen i omtrent 10 minutter.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme (se tips).
 Skyll spinaten, tomaten, agurken og eplet. Kutt tomaten i skiver, agurken i lange tynne bånd med en skreller og eplet i terninger. Ha det hele i en salatbolle, og vend inn ½ ss olivenolje. 
 Tilbered pitaene som anvist på pakken. Del brødene i to på langs ved servering. 
Server curry- og mangodressingen til retten.
150 g Salat: 160 g Pitabrød: 1 stk Currydressing: 1 ts Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!