Fullkornspasta med tomatisert kjøtt- og grønnsakssaus, og revet Grande Premium
Roede

Fullkornspasta med tomatisert kjøtt- og grønnsakssaus

og revet Grande Premium
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Kjøttdeig med linser
275 g
Tomatsaus
1 pakke
Olje
½ ss
Vann
1 dl
Fullkornslinguine
150 g
(Hvete)
Ruccola
30 g
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
712 kcal
Fett:
23 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sausen må gjerne småkoke lengre om du har tid.

Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
 Skrell og finhakk løken. Skrell og grovriv gulrøttene og selleriroten på et rivjern. 
Varm opp en stor og vid kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter. Ha i løken, gulrøttene og selleriroten. Stek videre i 2–3 minutter. Ha i tomatsausen og 1 dl vann. Kok opp, og la sausen småkoke i omtrent 15 minutter. Rør om underveis i koketiden. Smak til med salt og pepper. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skyll og tørk ruccolaen. Topp pastaen med ruccolaen, den revne Grande Premium-osten og ønsket mengde av chiliflakene.
 Kjøttsausen ryktes å være best på dag nummer to. Kok den opp, og spis den til lunsj eller middag innen det har gått et par dager. Ukokt pasta kan legges i tørrskuffen og brukes senere.
100 g Kjøtt-og grønnsakssaus: 300 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 540 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!