
Roede
Fullkornspasta med tomatisert kjøtt- og grønnsakssaus
og revet Grande PremiumNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
Kjøttdeig med linser
275 g
Tomatsaus
1 pakke
Olje
½ ss
Vann
1 dl
Fullkornslinguine
150 g
Ruccola
30 g
Revet Grande Premium
½ pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 712 kcal
- Fett:
- 23 g
- Karbohydrater:
- 85 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sausen må gjerne småkoke lengre om du har tid.
Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Skrell og finhakk løken. Skrell og grovriv gulrøttene og selleriroten på et rivjern.
Varm opp en stor og vid kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter. Ha i løken, gulrøttene og selleriroten. Stek videre i 2–3 minutter. Ha i tomatsausen og 1 dl vann. Kok opp, og la sausen småkoke i omtrent 15 minutter. Rør om underveis i koketiden. Smak til med salt og pepper.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og tørk ruccolaen. Topp pastaen med ruccolaen, den revne Grande Premium-osten og ønsket mengde av chiliflakene.
Kjøttsausen ryktes å være best på dag nummer to. Kok den opp, og spis den til lunsj eller middag innen det har gått et par dager. Ukokt pasta kan legges i tørrskuffen og brukes senere.
100 g Kjøtt-og grønnsakssaus: 300 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 540 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!