Laktosefri
Glutenfri
Hoisinglasert kylling med frisk kålsalat og sesamris
4.22 (787)
Under 20 min
10 Ingredienser
Den søte, smakfulle hoisinsausen er en asiatisk yndling, og passer utmerket til kylling. Sprø grønnsaker og cashewnøtter gir en deilig krønsj.
Den søte, smakfulle hoisinsausen er en asiatisk yndling, og passer utmerket til kylling. Sprø grønnsaker og cashewnøtter gir en deilig krønsj.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Soya
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- salt
- pepper
- olje
Jasminris
135 g
Sesamfrø
1 pakke
Gulrot
1 stk
Purre
½ stk
Koriander
1 bunt
Finsnittet hodekål
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
1 ss
Salt
½ ts
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Hoisinsaus
½–1 pakke
Lime
½ stk
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 606 kcal
- Fett: 15 g
- Karbohydrater: 79 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken. Varm opp en tørr stekepanne til middels varme, og rist sesamfrøene i omtrent 2 minutter, eller til de er gylne. Bland sesamfrøene inn i den ferdigkokte risen.
Skrell gulroten, og riv den på den grove siden av et rivjern. Skyll og kutt purren i i tynne strimler. Skyll og grovhakk korianderen. Ha gulroten, purren, korianderen og hodekålen i en salatbolle. Bland sammen 2 ss eddik, 1 ss sukker og ½ ts salt i en skål. Bland dressingen inn i grønnsakene. La kålsalaten stå på benken frem til servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på begge sider, til den er gyllen. Bland sammen hoisinsausen, saften fra limen og soyasausen i en skål. Hell sausen over kyllingen mot slutten av steketiden. La kyllingen hvile i 5 minutter, før du skjærer den i skiver.
Nyt måltidet!
God middag!