15-20
Laktosefri
Hoisinglasert kylling med frisk kålsalat og sesamris
Den søte, smakfulle hoisinsausen er en asiatisk yndling, og passer utmerket til kylling. Sprø grønnsaker og cashewnøtter gir en deilig krønsj.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- soya
Basisvarer
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- salt
- soyasaus
- pepper
- olje
Sesamris
Jasminris
135 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Frisk kålsalat
Gulrot
1 stk
Purre
½ stk
Koriander
1 bunt
Finsnittet hodekål
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
1 ss
Salt
½ ts
Hoisinglasert kylling
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
½–1 pakke
Lime
½ stk
Soyasaus (Soya)
2 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 573 kcal
- Fett 7 g
- Karbohydrater 87 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sesamris: Tilbered risen som anvist på pakken. Varm opp en tørr stekepanne til middels varme, og rist sesamfrøene i omtrent 2 minutter, eller til de er gylne. Bland sesamfrøene inn i den ferdigkokte risen.
- Frisk kålsalat: Skrell gulroten, og riv den på den grove siden av et rivjern. Skyll og kutt purren i i tynne strimler. Skyll og grovhakk korianderen. Ha gulroten, purren, korianderen og hodekålen i en salatbolle. Bland sammen 2 ss eddik, 1 ss sukker og ½ ts salt i en skål. Bland dressingen inn i grønnsakene. La kålsalaten stå på benken frem til servering.
- Hoisinglasert kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på begge sider, til den er gyllen. Bland sammen hoisinsausen, saften fra limen og 2 ss soyasaus i en skål. Hell sausen over kyllingen mot slutten av steketiden. La kyllingen hvile i 5 minutter, før du skjærer den i skiver.
- Nyt måltidet!