Laktosefri
Glutenfri
Hoisinglasert pulled pork med sesamstekt brokkoli og jasminris
4.16 (154)
Under 30 min
9 Ingredienser
Hoisinsausen er en klassiker i det kinesiske kjøkkenet. Denne søte, fyldige sausen med umamismak løfter kjøttet til nye høyder.
Hoisinsausen er en klassiker i det kinesiske kjøkkenet. Denne søte, fyldige sausen med umamismak løfter kjøttet til nye høyder.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- smør
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Vårløk
1 pakke
Hoisinsaus
1 pakke
Oksebuljong
½ pakke
Vann
1 dl
Jasminris
135 g
Hvitløksfedd
1 stk
Brokkoli
½ stk
Gulrot
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 631 kcal
- Fett: 21 g
- Karbohydrater: 75 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha sesamfrøene i en tørr og varm stekepanne, og rist sesamfrøene i omtrent 1 minutt, eller til de blir gylne. Dette gir frøene en nøtteaktig smak.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften i pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk hvitløken. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt gulroten i tynne staver.
Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn hoisinsausen, oksebuljongen og 1 dl vann, og stek kjøttet videre i ovnen i omtrent 10 minutter. Topp med vårløken ved servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek brokkolien og gulroten i omtrent 5 minutter. Tilsett hvitløken, sesamfrøene og 1 ss smør, og la det hele steke videre i 2–3 minutter, til brokkolien er mør, men fortsatt har litt krønsj. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
God middag!