Indisk wrap med butter chicken, kålsalat og tomatraita
Vegetar

Indisk wrap med butter chicken

kålsalat og tomatraita
4.02 (611)
Under 20 min
11 Ingredienser
En klassisk indisk kyllingcurry med tomatraita pakkes i tortillalefser, som et nikk til Mexico. To verdensdeler møtes på en tallerken.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • sukker
Liste
Liste
Bilder
Rødløk
½ stk
Strimlet kålsalat
100 g
Sitron
½ stk
Sukker
½–1 ts
Olivenolje
1 ss
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Rødløk
½ stk
Butter chicken-paste
1 glass
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1147 kcal
Fett:
49 g
Karbohydrater:
124 g
Protein:
53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Behold fettet på kyllingen. Det smelter i stekepannen og gjør at kyllingen blir saftigere.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Ha halvparten av løken og hele den strimlede kålsalaten i en serveringsskål. Rør sammen saften fra den halve sitronen, ½–1 ts sukker, 1 ss olivenolje og litt salt i en skål. Vend dressingen inn i kålsalaten rett før servering.
Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter. Ha i resten av løken fra punkt 2, og stek videre i 1–2 minutter, til løken er blank og kyllingen har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett butter chicken-pasten, og stek det hele i omtrent 1 minutt til. Ha i crème fraîchen, og kok opp.
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten sammen med yoghurten, persilladen og litt salt i en serveringsskål.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og tomatraitaen.
God middag!