Kyllingwok med eggenudler, grønnkål, paprika og soya- og ingefærsaus
15-20
Laktosefri

Kyllingwok med eggenudler, grønnkål, paprika og soya- og ingefærsaus

Wokking er en effektiv og sunn måte å tilberede smakfulle retter på. Kos deg med saftig kylling og friske grønnsaker i en smakfull soya- og ingefærsaus.

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • cashewnøtter,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt

Eggenudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
½ pakke

Wok med kylling

hvitløksfedd
Hvitløksfedd
½–1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
wokmiks m/grønnkål
Wokmiks m/grønnkål
300 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Vann
½ dl

Topping

cashewnøtter
Cashewnøtter (Cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 650 kcal
  • Fett 12 g
  • Karbohydrater 72 g
  • Protein 64 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Unngå nøtter til barn under tre år, da nøttene lett kan sette seg i halsen.

  1. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken. Sil vannet av de ferdigkokte nudlene, og avkjøl dem i kaldt vann.
  2. Wok med kylling: Skrell og finhakk hvitløken. Skyll og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek hvitløken, paprikaen og wokmiksen i 3–4 minutter. Ha kyllingen tilbake i stekepannen, og vend inn soya- og ingefærsausen og ½ dl vann. La woken småkoke i 2–3 minutter, til den er gjennomvarm. 
  3. Topping: Grovhakk nøttene, og topp woken med dem.
  4. Restetips: Lag stekte nudler av restene! Visp sammen 2 egg i en skål. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha restene i stekepannen, og vend inn eggeblandingen. Stek det hele til eggene har stivnet.