Sitrusstekt svinekam med ovnsbakte poteter og aromasopp, dampet brokkoli og bearnaisesaus
Glutenfri

Sitrusstekt svinekam

med ovnsbakte poteter og aromasopp, dampet brokkoli og bearnaisesaus
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Aromasopp
100 g
Poteter
350 g
Bearnéssaus
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Melk, Laktose)
Svinekam i skiver
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
655 kcal
Fett:
34 g
Karbohydrater:
44 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt smør med de ferdigdampede grønnsakene.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Børst soppen fri for jord, og del hver sopp i to. Skyll og del potetene i små båter. Fordel potetene og soppen på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til potetene er gjennomstekte og soppen er gyllen.
 Legg posen med bearnaisesaus i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet mot slutten av steketiden.
 Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Kok gulrøttene i 3–4 minutter. Ha brokkolien i vannet når det er omtrent 2 minutter igjen av koketiden. Hell av vannet. 
God middag!