Svinebiff i soppsaus
med kokte poteter og ovnsbakte grønnsakerNy oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
- vann
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Svinekam i skiver
300 g
Soppsaus
1 pakke
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 579 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 44 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt gulrøttene i staver. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel grønnsakene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
Børst soppen fri for jord, og kutt dem i fire. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek soppen i 2–3 minutter til den er gyllen, og legg den over i en skål. Krydre kjøttet med salt og pepper. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side. Legg det over på en tallerken.
Kok opp 1 dl vann i stekepannen fra punkt 4, så du får med smakene fra kjøttet. Tilsett soppsausen, og kok opp. Ha kjøttet og soppen over i sausen.
God middag!