Glutenfri
Vegetar
Vegetarcurry med indisk coleslaw
peanøtter og risNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Basmatiris
135 g
Indisk vegetargryte
600 g
Finsnittet rødkål
100 g
Gulrot
1 stk
Yoghurt naturell
½–1 pakke
Olivenolje
1 ss
Tomat
1 stk
Peanøtter
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 843 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 100 g
- Protein:
- 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha den indiske gryten over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring. Skru ned til middels lav varme, og la gryten småkoke i omtrent 10 minutter. Rør om innimellom, så det ikke svir seg.
Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Ha gulroten og den finsnittede rødkålen i en serveringsbolle, bland inn yoghurten, og smak til med litt salt og pepper. Ringle over 1 ss olivenolje.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Topp retten med tomatterningene og peanøttene, og server coleslawen til.
God middag!
