Vegetarcurry med indisk coleslaw, peanøtter og ris
Glutenfri
Vegetar

Vegetarcurry med indisk coleslaw

peanøtter og ris
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Basmatiris
135 g
Indisk vegetargryte
600 g
(Melk, Laktose)
Finsnittet rødkål
100 g
Gulrot
1 stk
Yoghurt naturell
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Olivenolje
1 ss
Tomat
1 stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
843 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
100 g
Protein:
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Ha den indiske gryten over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring. Skru ned til middels lav varme, og la gryten småkoke i omtrent 10 minutter. Rør om innimellom, så det ikke svir seg.
 Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Ha gulroten og den finsnittede rødkålen i en serveringsbolle, bland inn yoghurten, og smak til med litt salt og pepper. Ringle over 1 ss olivenolje.  
 Skyll og kutt tomaten i terninger. Topp retten med tomatterningene og peanøttene, og server coleslawen til.
God middag!