Grillet gyroskjøtt med couscoussalat og curry- og mangodressing
Laktosefri

Grillet gyroskjøtt med couscoussalat

curry- og mangodressing
4.12 (243)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
Couscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Smør
½ ss
(Melk)
Grillet gyroskjøtt
250 g
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 751 kcal
  • Fett: 41 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan eventuelt steke gyroskjøttet i en ildfast form på 225 grader i 12–15 minutter. Du kan også servere grønnsakene for seg hvis du ønsker det.

 Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen og ½ ss smør i kokevannet. 
Skyll og kutt agurken, tomaten og eplet i terninger. Ha grønnsakene og eplet i en serveringsskål, og vend inn den ferdigkokte couscousen rett før servering.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
 Server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!