One pot indisk grønnsaksform med kokoskrem, basmatiris, cashewnøtter og mangochutney
Glutenfri
Vegetar

One pot indisk grønnsaksform

med kokoskrem, basmatiris, cashewnøtter og mangochutney
3.68 (141)
Under 40 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
  • vann
Brokkoli
1 stk
Kikerter
1 pakke
Cherrytomater
1 pakke
Kokoskrem
1 pakke
Garam masala
½–1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Basmatiris
135 g
Vann
3 dl
Salt
½ ts
Koriander
1 bunt
Mangochutney
1 glass
Cashewnøtter
1 pakke
(Cashewnøtter)
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
838 kcal
Fett:
26 g
Karbohydrater:
121 g
Protein:
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Ha kikertene og cherrytomatene i en sil og skyll dem under kaldt vann. 
 Ha kokoskremen i en stor ildfast form og rør inn ønsket mengde av garam masala-krydderet og grønnsaksbuljongen. Rør inn de hakkede tomatene, 3 dl vann, risen, kikertene, cherrytomatene, ½ ts salt og litt pepper. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek det hele i ovnen 30–35 minutter, eller til risen er gjennomkokt. Ha brokkolien i formen de siste 10–12 minuttene av steketiden, og stek videre uten aluminiumsfolien. 
 Bland yoghurten og persilladen i en skål. Smak til med salt og pepper.
 Skyll og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen, mangochutneyen, cashewnøttene og krydderyoghurten. God middag!
God middag!