Glutenfri
Vegetar
One pot indisk grønnsaksform
med kokoskrem, basmatiris, cashewnøtter og mangochutney3.68 (141)
Under 40 min
14 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- pepper
- salt
- vann
Brokkoli
1 stk
Kikerter
1 pakke
Cherrytomater
1 pakke
Kokoskrem
1 pakke
Garam masala
½–1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Basmatiris
135 g
Vann
3 dl
Salt
½ ts
Koriander
1 bunt
Mangochutney
1 glass
Cashewnøtter
1 pakke
Yoghurt naturell
1 pakke
Persillade
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 838 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 121 g
- Protein:
- 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Ha kikertene og cherrytomatene i en sil og skyll dem under kaldt vann.
Ha kokoskremen i en stor ildfast form og rør inn ønsket mengde av garam masala-krydderet og grønnsaksbuljongen. Rør inn de hakkede tomatene, 3 dl vann, risen, kikertene, cherrytomatene, ½ ts salt og litt pepper. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek det hele i ovnen 30–35 minutter, eller til risen er gjennomkokt. Ha brokkolien i formen de siste 10–12 minuttene av steketiden, og stek videre uten aluminiumsfolien.
Bland yoghurten og persilladen i en skål. Smak til med salt og pepper.
Skyll og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen, mangochutneyen, cashewnøttene og krydderyoghurten. God middag!
God middag!