Steinsoppkremet kyllingform med brokkoli, basmatiris og tomatsalat
Glutenfri

Steinsoppkremet kyllingform med brokkoli, basmatiris og tomatsalat

3.47 (79)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • soyasaus
  • vann
Basmatiris
125 g
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Matfløte
2 dl
(Melk, Laktose)
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Vann
½ dl
Soyasaus
½ ss
(Soya)
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
811 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
63 g
Protein:
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt løken i tynne skiver.
Rør sammen matfløten, ½ dl vann, steinsoppulveret, buljongen, ½ ss soyasaus og litt pepper i en stor ildfast form. Krydre kyllingen med salt og pepper. Fordel løken i formen, og ha kyllingen oppå. Stek kyllingen i ovnen i 20–25 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Fordel brokkolien oppå kyllingen de siste 15 minuttene av steketiden.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha ruccolaen i en skål, og tilsett tomatterningene og balsamicovinaigretten. 
God middag!