Kyllingwraps med agurk, tomat og curry- og mangodressing
15-20
Roede
Laktosefri

Kyllingwraps med agurk, tomat og curry- og mangodressing

Varme tortillalefser fylt med krydderstekt kyllingfilet, strimlede grønnsaker og Alnas populære curry- og mangodressing.

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • hvete

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
agurk
Agurk
½–1 stk

Krydderstekt kylling

skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
urtemiks
Urtemiks
½ pakke
Olje
1 ts

Tortillalefser

fullkornstortillaer
Fullkornstortillaer (Hvete)
2–4 stk

Tilbehør

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 537 kcal
  • Fett 19 g
  • Karbohydrater 41 g
  • Protein 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sjalottløken kan stekes sammen med kyllingen, om du ikke liker rå løk.

  1. Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
  2. Salat: Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skrell sjalottløken, og skyll tomaten og agurken. Kutt løken, tomaten og agurken i skiver, og fordel grønnsakene på et serveringsfat.
  3. Krydderstekt kylling: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, til den er gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, litt salt og pepper.
  4. Tortillalefser: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
  5. Tilbehør: Server curry- og mangodressingen til retten. 
  1. Kylling: 125 g Tortilla: 1 stk Salat: 150 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 410 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).