15-20
Roede
Laktosefri
Kyllingwraps med agurk, tomat og curry- og mangodressing
Varme tortillalefser fylt med krydderstekt kyllingfilet, strimlede grønnsaker og Alnas populære curry- og mangodressing.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- hvete
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Salat
Hjertesalat
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
½–1 stk
Krydderstekt kylling
Skivet kyllingfilet
300 g
Urtemiks
½ pakke
Olje
1 ts
Tortillalefser
Fullkornstortillaer (Hvete)
2–4 stk
Tilbehør
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 537 kcal
- Fett 19 g
- Karbohydrater 41 g
- Protein 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sjalottløken kan stekes sammen med kyllingen, om du ikke liker rå løk.
- Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
- Salat: Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skrell sjalottløken, og skyll tomaten og agurken. Kutt løken, tomaten og agurken i skiver, og fordel grønnsakene på et serveringsfat.
- Krydderstekt kylling: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, til den er gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, litt salt og pepper.
- Tortillalefser: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
- Tilbehør: Server curry- og mangodressingen til retten.
- Kylling: 125 g Tortilla: 1 stk Salat: 150 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 410 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).