Laktosefri
Glutenfri
Kyllingfilet i rødvinssaus med bakte grønnsaker, persille og spinat
4.39 (339)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Gulrøtter
2 stk
Gulbete
1 stk
Rødløk
1 stk
Poteter
350 g
Bladpersille
1 bunt
Spinat
50 g
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Rødvinssaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 541 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 49 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og kutt gulrøttene og gulbeten i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Skyll og kutt potetene i båter. Fordel grønnsakene og potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Ta kyllingen ut av pakken, og del den i to på langs. Ha kyllingen, kraften fra pakken og rødvinssausen i en kjele på middels høy varme, og la det koke opp. Ha på lokk, og la det småkoke på lav varme i 10–15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
Skyll persillen og spinaten, og rist av overflødig vann. Grovhakk persillen. Vend persillen og spinaten inn med grønnsakene før servering.
Vel bekomme!
God middag!