Kyllingfilet i rødvinssaus med bakte grønnsaker, persille og spinat
Laktosefri
Glutenfri

Kyllingfilet i rødvinssaus med bakte grønnsaker, persille og spinat

4.39 (339)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Gulrøtter
2 stk
Gulbete
1 stk
Rødløk
1 stk
Poteter
350 g
Bladpersille
1 bunt
Spinat
50 g
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Rødvinssaus
1 pakke
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 541 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 49 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skrell og kutt gulrøttene og gulbeten i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Skyll og kutt potetene i båter. Fordel grønnsakene og potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte.
 Ta kyllingen ut av pakken, og del den i to på langs. Ha kyllingen, kraften fra pakken og rødvinssausen i en kjele på middels høy varme, og la det koke opp. Ha på lokk, og la det småkoke på lav varme i 10–15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
Skyll persillen og spinaten, og rist av overflødig vann. Grovhakk persillen. Vend persillen og spinaten inn med grønnsakene før servering. 
Vel bekomme!
God middag!