Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- sukker
- salt
- pepper
- olivenolje
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Bolognesesaus
Gulrot
1 stk
Rødløk
½ stk
Kjøttdeig
300 g
Tomatpuré
½ pakke
Basilikum og oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Moste tomater
350 ml
Ruccolasalat
Ruccola
100 g
Rødløk
½ stk
Topping
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 815 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 92 g
- Protein 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke litt finhakket hvitløk med kjøttdeigen for ekstra smak.
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Bolognesesaus, forberedelse: Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og finhakk den ene halve rødløken. Kutt den andre halve rødløken i tynne strimler.
- Bolognesesaus: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter med en stekespade. Stek kjøttdeigen videre i et par minutter, til den er gjennomstekt.
- Bolognesesaus, fortsettelse: Tilsett den finhakkede rødløken, gulroten og tomatpuréen, og stek videre i 3–4 minutter. Ha i basilikum- og oreganokrydderet, oksebuljongen og de moste tomatene. La sausen småkoke over lav varme i 8–10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper.
- Ruccolasalat: Skyll ruccolaen. Bland ruccolaen og resten av rødløken i en serveringsskål. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
- Topping: Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp retten med den revne osten.