Kylling og pasta i kremet pestosaus
med paprika og grønnkål3.85 (110)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Casarecce
200 g
Basilikumolje
1 pakke
Lett crème fraîche
1 pakke
Strimlet kyllingfilet
300 g
Persillade
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 854 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 85 g
- Protein:
- 59 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt av kokevannet i pastaen for en mer kremet konsistens på sausen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i omtrent 3 minutter, eller til de er gjennomstekte. Ha kyllingen over på en tallerken og vend inn persilladen.
Skyll og rens paprikaen, skrell rødløken og kutt grønnsakene i strimler. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken i 1 minutt. Tilsett den strimlede grønnkålen og stek videre i 1 minutt. Krydre med salt og pepper.
Sil vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend inn basilikumoljen og crème fraîchen.
Topp pastaen med kyllingen og grønnsakene.
God middag!