Kylling og pasta i kremet basilikumsaus med paprika og grønnkål

Kylling og pasta i kremet pestosaus

med paprika og grønnkål
3.85 (110)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Casarecce
200 g
(Hvete)
Basilikumolje
1 pakke
Lett crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Strimlet kyllingfilet
300 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
854 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
59 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt av kokevannet i pastaen for en mer kremet konsistens på sausen.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i omtrent 3 minutter, eller til de er gjennomstekte. Ha kyllingen over på en tallerken og vend inn persilladen.  
 Skyll og rens paprikaen, skrell rødløken og kutt grønnsakene i strimler. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken i 1 minutt. Tilsett den strimlede grønnkålen og stek videre i 1 minutt. Krydre med salt og pepper.   
 Sil vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend inn basilikumoljen og crème fraîchen.
Topp pastaen med kyllingen og grønnsakene.
God middag!