Kylling i søt chili- og kokossaus med brokkoli, paprika og jasminris
Laktosefri
Glutenfri

Kylling i søt chili- og kokossaus med brokkoli, paprika og jasminris

4.17 (190)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • olje
Jasminris
125 g
Rød paprika
½–1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Søt chilisaus
½–1 pakke
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Kokoskrem
1 pakke
Lime
½ stk
Vann
1 dl
Koriander
½–1 bunt
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 810 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Del kyllingen i mindre biter og bland den sammen med den søte chilisausen i en skål.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den er lett gyllen og karamellisert. Ha i brokkoli- og blomkålbukettene og paprikaen, og stek videre i 2 minutter. Ha i 1 dl vann og kokoskremen. Kok opp, og la det småkoke i 4–5 minutter. Smak til med salt, og litt saft fra limen.
Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Kutt resten av limen i båter. Topp retten med korianderen og peanøttene, og server limebåtene ved siden av.
God middag!