15-20
Laktosefri
Glutenfri
Salatwraps med reker, eplesalsa og sweet chilimajones
Ingredienser
1 pers
Allergener
- Egg,
- skalldyr
Basisvarer
- sukker
- salt
- pepper
Jasminris
Jasminris
½ pakke
Eplesalsa
Rødløk
¼ stk
Lime
½ stk
Norsk eple
½ stk
Sukker
½ ts
Sweet chilimajones
Lettmajones (Egg)
1 pakke
Sweet chili-saus
½ pakke
Lime
½ stk
Til servering
Hjertesalat
1 stk
Reker (Skalldyr)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 633 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 83 g
- Protein 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Eplesalsa: Skrell og finhakk rødløken, og ha den i en skål med ½ ts sukker og saften fra halve limen. La det stå å marinere i 8–10 minutter. Skyll eller skrell eplet, og kutt det i små terninger. Vend epleterningene inn med løken rett før servering, og smak til med salt og pepper.
- Sweet chilimajones: Bland majonesen med sweet chilisausen i en skål, og smak til med litt saft fra limen.
- Til servering: Dra bladene av hjertesalaten og skyll dem i kaldt vann. La det tørke litt av på tørkepapir. Sil laken av rekene. Fyll salatbladene med risen, rekene og eplesalsaen, og topp med sweet chilimajonesen.