20-30
Vegetar
Vegetarpizza med fersk mozzarella, ruccola, pinjekjerner og rømmedressing
Tynne, steinovnsbakte pizzabunner med fersk mozzarella, vår ferdiglagde pizzasaus og rødløk, tomat og chili. En liten bit av Italia, midt i uken.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Pizzabunner og pizzasaus
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Topping
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Rød chili
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Revet ost (Melk)
100 g
Pinjekjerner
1 pakker
Rømmedressing
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
Mexican BBQ (Sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1105 kcal
- Fett 55 g
- Karbohydrater 103 g
- Protein 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne ruccolaen i litt fersk basilikum og olivenolje.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjon om du har det.
- Pizzabunner og pizzasaus: Ha pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen på bunnene.
- Topping: Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll og kutt tomatene og chilien i skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Riv den ferske mozzarellaen i mindre biter, og fordel den og den revne osten på bunnene. Topp pizzaene med rødløken, tomatene og chilien. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i 1–2 minutter, til de er gylne. Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen, pinjekjernene, salt og pepper.
- Rømmedressing: Bland sammen rømmen og det meksikanske grillkrydderet i en skål. Smak til med salt og pepper. Server rømmedressingen til pizzaene.