Kylling og pasta i kremet pestosaus med paprika og grønnkål
15-20

Kylling og pasta i kremet pestosaus med paprika og grønnkål

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • pepper
  • salt

Pasta i kremet pestosaus

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
basilikumpesto
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
1 pakke

Kyllingstrimler

strimlet kyllingfilet
Strimlet kyllingfilet
300 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Topping

rød paprika
Rød paprika
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
strimlet grønnkål
Strimlet grønnkål
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 987 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 85 g
  • Protein 92 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt av kokevannet i pastaen for en mer kremet konsistens på sausen.

  1. Pasta i kremet pestosaus: Kok pastaen som anvist på pakken.
  2. Kyllingstrimler: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i omtrent 3 minutter, eller til de er gjennomstekte. Ha kyllingen over på en tallerken og vend inn kryddermiksen.  
  3. Topping: Skyll og rens paprikaen, skrell rødløken og kutt grønnsakene i strimler. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken i 1 minutt. Tilsett den strimlede grønnkålen og stek videre i 1 minutt. Krydre med salt og pepper.   
  4. Pasta i kremet pestosaus, fortsettelse: Sil vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend inn pestoen og lett crème fraîchen.
  5. Topp pastaen med kyllingen og grønnsakene. God middag!