Enchiladas med kyllingkjøttdeig, tomatsalsa og revet ost
Laktosefri

Enchiladas med kyllingkjøttdeig, tomatsalsa og revet ost

3.88 (269)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Rødløk
½ stk
Mais
1 pakke
Lime
½ stk
Svarte bønner
1 pakke
Kyllingkjøttdeig
300 g
Tomatsalsa
100 g
Three spice
½–1 pakke
Tortillalefser
4 stk
(Hvete)
Revet ost
½–1 pakke
(Melk)
Hjertesalat
1 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 928 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og finhakk rødløken. Sil laken av maiskornene. Del limen i båter. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i et par minutter, til den er gyllen, og legg den over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter. Tilsett maisen, bønnene, tomatsalsaen, rødløken og tacokrydderet. Stek det hele i 2–3 minutter. Smak til med saft fra limen, salt og pepper. 
Fyll hver av tortillalefsene med kjøttdeigen, og rull dem sammen. Legg enchiladaene ved siden av hverandre i en ildfast form, og dryss over den revne osten. Stek enchiladaene i ovnen i 6–8 minutter. 
 Skyll og tørk hjertesalaten, og kutt den i mindre biter. Ha hjertesalaten i en bolle, og vend inn saften fra limen.
God middag!
God middag!