Kyllingstrimler i tomatisert grønnsaksratatouille med balsamico og jasminris
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Kyllingstrimler i tomatisert grønnsaksratatouille med balsamico og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Melk

Basisvarer

  • smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Ris

jasminris
Jasminris
125 g

Kylling i ratatouille

rødløk
Rødløk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
squash
Squash
1 stk
strimlet kyllingfilet
Strimlet kyllingfilet
300 g
urtemiks
Urtemiks
1 pakke
hakkede tomater
Hakkede tomater
1 boks
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Vann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 673 kcal
  • Fett 21 g
  • Karbohydrater 73 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt mer vann om sausen blir for tykk.

  1. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Kylling i ratatouillesaus: Skrell rødløken, skyll og rens paprikaen og squashen. Kutt grønnsakene i terninger.   
  3. Kylling i ratatouillesaus, fortsettelse: Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha litt olje og ½ ss smør. Stek kyllingstrimlene i 2 minutter, til de har fått litt farge. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek grønnsakene i omtrent 2 minutter, til de er blanke. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Tilsett de hakkede tomatene, hønsebuljongen, balsamicovinaigretten, 1 dl vann og kyllingen. Kok opp og la gryten småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper.  
  4. God middag!