Bulgogi - Marinert svinefilet med pære- og pak choysalat, ris og soyamajones
Laktosefri

Bulgogi marinert svinefilet med pære- og pak choysalat

ris og soyamajones
4.32 (149)
Under 40 min
16 Ingredienser
Bulgogi lages vanligvis av storfekjøtt. Dette er vår variant med saftig marinert filetstykke av svin.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olje
  • sukker
Lettmajones
1 pakke
(Egg)
Soya- og ingefærsaus
¼ pakke
(Soya, Hvete)
Filetstykke av svin
300 g
Soya- og ingefærsaus
¾ pakke
(Soya, Hvete)
Glutenfri soyasaus
½ pose
(Soya)
Jasminris
135 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Hvitløksfedd
1 stk
Ingefær
1 bit
Tomatpuré
½ pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Pære
1 stk
Pak choy
1 stk
Sukker
1 ss
Glutenfri soyasaus
½ pose
(Soya)
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
689 kcal
Fett:
17 g
Karbohydrater:
84 g
Protein:
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skjær opp kjøttet kvelden før, og la det ligge i marinaden frem til det skal brukes neste dag.

Bland sammen majonesen og ¼ av soya- og ingefærsausen i en skål.
Skjær kjøttet i skiver og deretter i strimler. Ha kjøttet i en bolle og bland inn resten av soya- og ingefærsausen og halve posen med soyasaus. La det stå på benken til det skal stekes. 
Tilbered risen som anvist på pakken. 
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist sesamfrøene i omtrent 2 minutter, til de er nøttebrune. Skrell og finhakk hvitløken og ingefæren. Ha hvitløken, ingefæren, tomatpurèen, 1 ss sukker, resten av soyasausen, 1 ts eddik og ønsket mengde av chiliflakene i en serveringsskål, og rør godt om. Skyll og kutt pæren i terninger. Skyll og kutt pak choyen i strimler. Bland pæren og pak choyen inn i marinaden, og topp med sesamfrøene.    
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme. Ha i litt olje og stek det marinerte kjøttet i 4–5 minutter, eller til det er gjennomstekt.
Kutt enden av salaten, og skyll og tørk bladene. Skyll og kutt agurken i tynne skiver. Fyll salatbladene med risen, bulgogien, pæresalaten og agurken, og topp med soyamajonesen.  
God middag!