15-20
Glutenfri
Vegetar
Italiensk linse- og bønnegryte med potetmos, grønnkålsalat med aioli og hasselnøtter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- hasselnøtter,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- salt
- pepper
Potetmos
Rustikk potetmos med timian (Melk, Laktose)
500 g
Italiensk linse- og bønnegryte
Borlottibønner
1 pakke
Bolognese med linser (Selleri)
1 pakke
Grønnkålsalat
Strimlet grønnkål
50 g
Tomat
1 stk
Norsk eple
1 stk
Hasselnøtter (Hasselnøtter)
1 pakke
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Topping
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 844 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 89 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også blande Grande Premium-osten inn i grønnkålsalaten for mer smak. Bruk en tresleiv, håndtaket på en kniv eller lignende, til å knuse hasselnøttene i pakken.
- Potetmos: Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmosen i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha den ferdige potetmosen over i en serveringsskål.
- Italiensk linse- og bønnegryte: Skyll bønnene i et dørslag. Ha bønnene og bolognesen med linser over i en gryte. Kok opp, og la gryten småkoke på middels lav varme i omtrent 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Grønnkålsalat: Skyll og tørk grønnkålen. Skyll og kutt tomaten og eplet i terninger. Grovknus hasselnøttene i pakken (se tips). Bland grønnkålen, tomaten, eplet, aiolien og hasselnøttene i en serveringsskål. Krydre med litt salt og pepper.
- Topping: Topp retten med den revne Grande Premium-osten (se tips).
- God middag!