Pastasalat med kylling, steinsoppdressing og Grana Padano

Pastasalat med kylling, steinsoppdressing og Grana Padano

3.79 (113)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Steinsoppesto
½–1 glass
(Melk, Laktose)
Lettrømme
75–150 g
(Melk, Laktose)
Vann
2 ss
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Smør
½ ss
(Melk)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 951 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 79 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du vil gjøre retten mer barnevennlig, kan du servere steinsoppdressingen ved siden av.

Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.  
 Skyll paprikaen, tomaten og ruccolaen. Kutt paprikaen og tomaten i terninger.
 Bland sammen pestoen, lettrømmen og 2 ss vann i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper.
Skjær kyllingen i mindre biter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Tilsett ½ ss smør når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden. Krydre med litt salt og pepper underveis.
 Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen over i en serveringsbolle, og vend inn steinsoppdressingen (se tips). Bland inn ruccolaen, paprikaen og tomaten, og topp pastasalaten med kyllingen. 
 Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp retten med osten før servering.
Hvis det blir rester av salaten, er den like god til lunsj dagen etterpå!
God middag!