Roede
Cajun kyllingpasta med fullkornslinguine og feta- og spinattopping
4.16 (256)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pastavann
- olivenolje
- salt
Fullkornslinguine
100–150 g
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Kryddermiks med fennikel og pepper
½ pakke
Olje
1 ts
Pastavann
1 dl
Spinat
50 g
Fetaost
50–100 g
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 751 kcal
- Fett: 25 g
- Karbohydrater: 78 g
- Protein: 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne en skvett matfløte for en mer kremet saus. Du kan også finrive litt sitronszest over pastaen, for et deilig sitrussting.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på 1 dl av pastavannet til sausen.
Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Kutt kyllingen i terninger. Ta vare på kraften i kyllingpakken.
Varm opp en vid kjele eller en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og squashen i 2–3 minutter. Ha i kyllingen og tomatpuréen, og stek videre i 2–3 minutter. Tilsett tomatsausbasen, kraften fra kyllingpakken, 1 dl pastavann og kryddermiksen. Kok opp, og la sausen småkoke i 6–8 minutter. Smak til med litt salt og eventuelt mer av kryddermiksen.
Skyll og tørk spinaten. Bland spinaten med fetaosten og litt olivenolje i en skål. Bland inn chiliflakene, eller server dem til retten. Topp retten med feta- og spinattoppingen.
God middag!
100 g Grønnsaksaus med kylling: 350 g Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!