20-30
Roede
Cajun kyllingpasta med fullkornslinguine og feta- og spinattopping
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- pastavann
- olivenolje
- salt
Fullkornslinguine
Fullkornslinguine (Hvete)
100–150 g
Cajun kyllingpasta
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Kryddermiks med fennikel og pepper (Sennep)
½ pakke
Olje
1 ts
Pastavann
1 dl
Feta- og spinattopping
Spinat
50 g
Fetaost (Melk, Laktose)
50–100 g
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 784 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 79 g
- Protein 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne en skvett matfløte for en mer kremet saus. Du kan også finrive litt sitronszest over pastaen, for et deilig sitrussting.
- Fullkornslinguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på 1 dl av pastavannet til sausen.
- Cajun kyllingpasta: Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Kutt kyllingen i terninger. Ta vare på kraften i kyllingpakken.
- Cajun kyllingpasta, fortsettelse: Varm opp en vid kjele eller en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og squashen i 2–3 minutter. Ha i kyllingen og tomatpuréen, og stek videre i 2–3 minutter. Tilsett tomatsausbasen, kraften fra kyllingpakken, 1 dl pastavann og kryddermiksen. Kok opp, og la sausen småkoke i 6–8 minutter. Smak til med litt salt og eventuelt mer av kryddermiksen.
- Feta- og spinattopping: Skyll og tørk spinaten. Bland spinaten med fetaosten og litt olivenolje i en skål. Bland inn chiliflakene, eller server dem til retten. Topp retten med feta- og spinattoppingen.
- God middag!
- Pasta: 100 g Grønnsaksaus med kylling: 350 g Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).