15-20
Kremet pasta linguine med saftig kyllingkjøttdeig, brokkoli og tomat
Denne deilige, fyldige pastasausen med saftig kyllingkjøttdeig og mettende pasta vil samle familien rundt ukens diggeste middag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Pastasaus med kyllingkjøttdeig
Gul løk
1 stk
Aromasopp
100 g
Tomat
1 stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Hønsebuljong
1 pakke
Kryddermiks med hvitløk og persille (Sulfitt)
1 pakke
Vann
1 dl
Pasta linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Brokkoli
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 815 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 87 g
- Protein 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
- Pastasaus med kyllingkjøttdeig: Skrell og finhakk løken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Kutt tomaten i terninger.
- Pastasaus med kyllingkjøttdeig, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 3 minutter på hver side, før du hakker den opp. Tilsett løken og soppen, og stek videre i 3 minutter. Skru ned temperaturen til middels varme, tilsett crème fraîchen, hønsebuljongen, kryddermiksen og 1 dl vann. La sausen småkoke på lav varme frem til servering. Vend inn tomaten rett før servering. Smak til med salt og pepper.
- Pasta linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolien sammen med pastaen de 4–5 siste minuttene av koketiden.
- God middag!