Laktosefri
Sprøstekt svineconfit med rask kimchi, jasminris og teriyakiløksjy
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Soyasaus
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- vann
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
125 g
Chiliflak
½–1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Delt kinakål
200 g
Gulrot
1 stk
Soyasaus
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
½ ts
Svineconfit
270 g
Gul løk
1 stk
Teriyakisaus
1 pakke
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 971 kcal
- Fett: 63 g
- Karbohydrater: 73 g
- Protein: 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server chiliflakene ved siden av, da kan være litt sterke for de minste.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Bland sammen ønsket mengde av chiliflakene (se tips), ingefærblandingen, 1 ss soyasaus, 1 ss eddik og ½ ts sukker i en salatbolle. Skyll og kutt kinakålen i strimler. Skrell og grovriv gulroten. Vend grønnsakene i dressingen, og smak til med litt salt og pepper. Rør om et par ganger før servering.
Kutt kjøttet i 1 cm tykke skiver. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med litt pepper. Ha kjøttet over på en tallerken. Stek løken i omtrent 5 minutter, til den er lett brunet. Tilsett teriyakisausen og 1 dl vann, og kok opp. La sausen småkoke i et par minutter.
Server den sprøstekte svineconfiten med jasminrisen, kimchien og teriyakiløksjyen til.
God middag!