15-20
Laktosefri
Asiatisk svinefilet med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- salt
- olje
Jasminris
Jasminris
125 g
Rødkålsalat
Rødkål
300 g
Norsk eple
1 stk
Lime
1 stk
Honning
1 pakke
Asiatisk svinefilet
Filetstykke av svin
300 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Tilbehør
Koriander
½–1 bunt
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 674 kcal
- Fett 20 g
- Karbohydrater 76 g
- Protein 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt fiskesaus og sesamolje i rødkålsalaten for ekstra god smak.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Rødkålsalat: Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll og kutt eplet i terninger. Del limen i to. Ha rødkålen og eplet i en serveringsskål, og vend inn saften fra limen, honningen og litt salt.
- Asiatisk svinefilet: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Hell over soya- og ingefærsausen mot slutten av kjøttets steketid. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
- Tilbehør: Skyll og grovhakk korianderen. Server korianderen og chilimajonesen til retten, og topp med sesamfrøene.