Indisk wrap med butter chicken
og kålsalatNy oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- salt
- sukker
Strimlet kålsalat
120 g
Sitron
½ stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
180 g
Butter chicken-paste
½ glass
Kokoskrem
½–1 pakke
Tortillalefser
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 783 kcal
- Fett:
- 40 g
- Karbohydrater:
- 60 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Behold fettet på kyllingen. Det smelter i stekepannen og gjør at kyllingen blir saftigere. Kutt rester av tortillalefsene i trekanter, vend dem i olje og krydre med litt salt, og stek dem i ovnen på 175 grader i 5 minutter, så har du chips!
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Rør sammen saften fra halve sitronen, 1 ts sukker og litt salt i en serveringskål. Vend inn den strimlede kålsalaten rett før servering.
Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den får en jevn stekeskorpe. Tilsett ønsket mengde av butter chicken-pasten, og stek det hele i omtrent 1 minutt til. Ha i kokoskremen, og kok opp.
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten og kyllingen.
God middag!