Sous vide kyllingfilet med pasta, spinatsaus, bakt fennikel og rødløk
Laktosefri

Pasta med cajunkylling

og spinatsaus, bakt fennikel og rødløk
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • vann
Pasta mezze maniche
200 g
(Hvete)
Fennikel
1 stk
Rødløk
½ stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Spinat
100 g
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Vann
1 dl
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
734 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
76 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er det grønne skudd på fenniklene kan disse hakkes og brukes som topping ved servering. Vend kraften fra kyllingpakken inn med den ferdigkokte pastaen.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll fennikelen og skrell rødløken, og kutt dem i tynne båter. Legg kyllingen, løken og fennikelen i en ildfast form, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek det i ovnen i 10–13 minutter, til kyllingen er gjennomvarm og grønnsakene er gylne.
Kok opp 1 dl vann sammen med buljongen. Skyll og hakk spinaten grovt, og ha den og 1 ss smør i den kokende buljongen. La det småkoke på lav varme i omtrent 3 minutter. Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og ha den i sausen. Kjør det hele sammen med en stavmikser, eller i en blender. Smak til med salt og pepper, og la sausen stå på svak varme frem til servering. 
God middag!